מת להפסיק לעשן

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

20/09/2007 | 19:23 | מאת: רון

אני מטופל לוקח פרוזאק וגם פרפנאן .לא טוב לי ואני לא מחובר בכלל.ואני לא יכול להפסיק לעשן למרות שזה לא עושה לי טוב בכלל.דרך אגב אני מעשן כבר 12 שנה רצוף.מה לעשות

22/09/2007 | 23:41 | מאת: ד"ר עופר שמגר

הפסקת עישון היא אתגר לכל המעשנים. לפעמים קבוצת תמיכה עוזרת, אבל זו בעיקר איזושהי החלטה פנימית חזקה שלפעמים מגיעה לאדם ונותנת לו את הכוח י. אינני מכיר שיטות ספציפיות לכך.

22/09/2007 | 23:58 | מאת: מני

אני לא יודע לאיזה "עישון" אתה מתכוון. אבל אם כח הרצון לא מספיק לבדו יחד עם קבוצת התמיכה. אז תמיד אפשר לנסות זייבאן, לא? או למצוא מרפא "וודו"- הוליסטי, שעזר לחבר שלי בעניין.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה