חוסר אונים

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

17/09/2007 | 23:28 | מאת: זיוה

לפני כחודש פניתי בעינינה של אימי ואני חוזרת שוב ושואלת אבי ניפטר לפני כחודש וחצי בפיתאומיות ואימי נישארה לבד אחרי למעלה מחמישים שנוות נישואים מאושרות {לא ממש לבד כי יש לה 2 בות וחתנים ו 6נכדים} }אמי עצובה מאד ולא מפסיקה לבכות . מיד אחרי השיבעה לקחנו אותה מביתה{בצפון} אל ביתינו{במרכז] מאז היא פה. אבל מצבה לא מישתפר. והיא לא מוצאת את מקומה לפני שבוע התיעצנו עם רופא פסיכוגריאטר{אמי בת 79} שהמליץ על כדוורי ציפרלקס {אמי לוקחת גם כדורי שינה בונדורמיל וגם כדורי הרגעה בשם לאוריבן שהיא אמורה להפסיק לקחת אותם בעוד כשבועיים:{ כבר שבוע שהיא לוקחת ציפרלקס ואנחנו לא רואים השפעה חוץ מהעובדה של ירידה בתיאבון וגם ירידה במישקל מה לעשות אנחנו בחוסר אונים בתודה זיוה

17/09/2007 | 23:41 | מאת: ד"ר עופר שמגר

זיוה שלום, ציפרלקס זה רעיון מצויין, רק שקצת מוקדם מידיי לתגובה. בד"כ מתחילים לראות שינוי הכי מוקדם אחרי שבועיים, ובהרבה מקרים רק אחרי 3-4 שבועות. קצת סבלנות ויש סיכוי טוב לשיפור.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה