SEROXAT

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

23/12/2007 | 23:00 | מאת: עדי

ד"ר שמגר שלום רב, אימי מקבלת תרופת SEROXAT למעלה משנה במינון של 40 מ"ג. שאלותי הן: 1. כמה זמן ניתן לקחת את התרופה (האם שנה זה לא זמן רב מדי ). 2. מהו המינון המומלץ 3. האם התרופה לא ממכרת והאם היא לא מאבדת את האפקט שלה אחרי זמן מה (שאלתי היא : האם לא מתרגלים לתרופה מסוג זה). תודה רבה, עדי

24/12/2007 | 21:29 | מאת: ד"ר עופר שמגר

עדי שלום, 1. אין מגבלת זמן כיוון שאין נזק ארוך טווח בשימוש בתרופה. כשם שניתן לקחת תרופות למיגרנה או יתר לחץ דם שנים רבות- כך גם עם סרוקסאט. 2. המינון המומלץ הוא 20-60 מ"ג. ההתאמה המדויקת שונה מאדם לאדם. אם את כרגע נמצאת במינון שעזר לאזן את מצבך ולשפרו, לא כדאי להוריד את המינון עקב סכנה של חזרת המצב שבגללו החלת לקחת טיפול.3. 3. בד"כ אין אובדן יעילות לאורך זמן.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה