חרדה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

19/12/2007 | 23:18 | מאת: לאה

שלום רב, תודה על התשובות המהירות והטובות. מה דעתך, אם אקח פלוטין פעם ביומיים, האם זה יהיה אפקטיבי להורדת חרדה ובכך תתמתן עוררות היתר? קראתי שרמרון גורמת להשמנה. כדור כזה לא ארצה לנסות. יש עוד סוג שאתה ממליץ? תודה, לאה.

22/12/2007 | 18:12 | מאת: ד"ר עופר שמגר

לאה שלום, עוררות יתר היא תופעת לואי של פלואוטין. הגדלת המינון קרוב לודאי שתגרום לעליה בעוצמת התופעות הללו. כמו שאמרתי, תרופות ממשפחת ה- SNRI יכולות לעזור (כמו אפקסור, סימבאלטה וכו').

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה