SEROXAT

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

19/12/2007 | 12:24 | מאת: רונן

שלום , אני שואל את השאלהה זו כאן מאחר ואני יודע שמה שקיבלתי היא תרופה לטיפול בבעיות נפשיות . תודה רבה להתייחסות . אני אבין אם הד"ר ייבחר שלא להתייחס לחלק מהשאלות , אך לפחות לשאלות 1 ו-3 אודה להתייחסות . הלכתי לרופאת המשפחה שלי בעקבות תלונה על שפיכה מהירה . אני בן 27 בריא , ומאז שאני זוכראת עצמי יש לי את הבעייה הזו . היא רשמה לי כדורי SEROXAT 20 מ"ג. במקביל היא רשמה לי גם סיאליס 10 מ"ג . אני גם ככה די נבוך מכל העניין , לא רציתי להשאר שם יותר מדיי זמן , ולא שאלתי מספר שאלות די בסיסיות : היא רשמה לי 30 כדורי SEROXAT . אני יודע שאלה כדורים ממשפ 'SSRI . קראתי שבעיקרון את הכדורים האלה אמורים לקחת יום יום , אך גם לפני קיום יחסים ניתן לקחת אותם . האם זה לא מסוכן לקחת אותם במשך 30 יום ?! אני לא סובל מאיזו הפרעה נפשית . הבנתי את העיקרון , איך הם עובדים . אבל עדיין , לא מסוכן לקחת כדורים כאלה ? שאלה שנייה - הסיאליס שהיא רשמה - 10 מ"ג . לאיזה מינון של ויאגרה הוא שווה ? אני שואל את השאלה מאחר ואני יודע שהסיאליס עובדים מהר יותר ולזמן ארוך יותר . שאלה אחרונה - האם השילוב של סיאליס וSEROXAT לא מסוכן ? תודה

19/12/2007 | 22:28 | מאת: ד"ר עופר שמגר

רונן שלום, ראשית- שווה לפנות למרפאה ליעוץ מיני. היעוץ וההכוונה שתקבל שם יכולים להיות מאד מקצועיים. ולשאלותיך- אין שום בעיה ליטול סרוקסאט ברצף למשך חודשים רבים. בד"כ אין בכך שום נזק. לפעמים זה גורם לעליה בתאבון ובמשקל, ואז יש לשקול את המשכת הטיפול. בענין הסיאליס- זה לא בדיוק מקבל לויאגרה, אבל בגדול זה כמו 25 מ"ג ויאגרה. ולא- אין סכנה בשילוב סיאליס וסרוקסאט.

20/12/2007 | 11:45 | מאת: רונן

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה