פקסט

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

12/12/2007 | 16:27 | מאת: נירית

שלום ד"ר שמגר. לאחר טיפול של 8 שנים ב20 מ"ג פקסט, שכנראה כבר לא עוזר הוחלט לעלות ל30 מ"ג לאחר שלושה שבועות מהעלייה התחלתי להרגיש רע מאוד אבל רע מאוד. רעד, חולשה, עייפות, חוסר שינה, דופק מואץ, האם זה קשור? איזה פחד. מה לעשות? קראתי על תסמונת סרטונין, האם במינון זה תיתכן תסמונת זו?

12/12/2007 | 21:06 | מאת: ד"ר עופר שמגר

נירית שלום, מאד יתכן שהתופעות קשורות לעליה בטיפול. תסמונת סרוטונרגית בד"כ מתאפיינת גם בשילשולים, הסמקה ועוד. בד"כ היא לא קורת במינון של 30 מ"ג פקסט. בכל מקרה, כדאי להבדק ע"י רופא (אפשר גם ע"י רופא המשפחה) לצורך החלטה על המשך הטיפול.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה