אדרונקס ובעיית קשב

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

01/12/2007 | 16:50 | מאת: לא יכול ללמוד!

שלום, הבנתי שבעיות קשב נגרם עקב בעייה פזיולוגית-חוסר בהפרשת "דופמין". והטיפול בין היתר ברטלין שמכיל את הדופמין. הבנתי שיש תרופות נוספות שיכולות לעזור. אני מתענין כמה מומלץ "אדרונקס"לטיפול בהפרעה? (שהוא גם טוב לדיכאון)

01/12/2007 | 22:48 | מאת: ד"ר עופר שמגר

שלום רב, אכן ישנן יותר ויותר עדויות ליעילות של אדרונקס בהפרעות קשב. עדיין המידע מוגבל ולא רב כמו במקרה של ריטלין, אבל העדויות מעודדות. חשוב לזכור שבנתיים אדרונקס עדיין לא מאושר בארץ לטיפול בהפרעת קשב.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה