כדורי קריסטל

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

25/11/2007 | 16:29 | מאת: מבררת

רציתי לברר לגבי הכדורים האלה נאמר לי שהם הקבלה לכדורי פרוזאק והם נוגדי דיכאון.אפשר לשמוע חוות דעת מקצועית בבקשה?תודה.

25/11/2007 | 20:27 | מאת: ד"ר עופר שמגר

שלום רב, קריסטל הוא סם. לרוב הסמים יש השפעה רגעית שמעלה מצב רוח, אבל המחיר הוא התמכרות, פגיעה בכל היכולות התפקודיות היומיומיות, והתדרדרות בתפקוד שגורמת לפיטורין, בידוד חברתי ועוד. בנוסף השימוש בו אינו חוקי. פרוזק ותרופות דומות יכולות לשפר מצב רוח, ללא התמכרות, ללא פגיעה בתפקוד ואף לגרום לשיפור בתפקוד לאורך זמן. אני מקווה שההבדל ברור....

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה