רעידות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

13/07/2007 | 13:49 | מאת: נועה

אני לוקחת מס שנים רב תרופה בשם קלופיקסול דפו באמפ כמות קטנה מאד פעם בחודש בדרך כלל אין לי רעידות אך במצבים של פורומים עם אנשים רבים או חברים במפגש עם קהל במסיבות ואכילה בציבור אני נכנסת ללחץ ורועדת שזה מורגש ההיתי רוצה לדעת אם זה בגלל התרופה או בגלל התרגשות יתר ואיך אני יכולה להמנע ממצב זה תודה.

16/07/2007 | 21:14 | מאת: ד"ר עופר שמגר

שלום נועה, התאור שלך יכול להתאים להפרעה שכיחה של חרדה חברתית. זו הפרעה הקיימת ב 10-15% מהאוכלוסיה. כנראה אין לזה קשר לטיפול התרופתי שאת נוטלת. להפרעה חברתית יש מגוון טיפולים פשוטים, גם פסיכותרפויטים (בעיקר בפסיכותרפיה התנהגותית וקוגנטיבית) וגם תרופתיים. מומלץ להתייעץ עם פסיכיאטר לגבי אפשרויות הטיפול השונות. ד"ר שמגר

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה