היי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

19/11/2007 | 12:06 | מאת: שלום

שלום לפני שנתיים אבי קיבל דום לב ונפטר כאשר אני צפיתי בנסיונות ההחיאה בזמן הקצר אחכ לא חשתי דבר אך עם הזמן קיבלתי חרדות והתחלתי לטפל בציפרלקס לכמעט שנה במקביל הייתי אצל פסיכולוגית קלינית כ חצי שנה וזה באמת עזר לתקופה בזמן האחרון זה התחיל עם קצת לחצים אחרים שקשורים במעבר עבודות שלי ושל אשתי והיתה תקופה קצרה ללא הכנסה מה שהלחיץ אותי שוב ( פעם היו אלה דברים שצחקתי עליהם והיום אני נכנס למתח מכמעט כל דבר) כרגע זה הסתדר אך שוב חזר לי המצב שאני לא מצליח להרדם בלילות כל הזמן שוכב וחושב ומפחד להרדם... לקחתי אתמול חצי כדור לוריוון והצלחתי קצת יותר טוב לישון אך עדיין יש לי מידי פעם גם ביום את תחושות החרדה הלא נעימות כאילו אני מאין מנוטרל לכמה דקות מה היית מציע לי לעשות? תודה

19/11/2007 | 21:30 | מאת: ד"ר עופר שמגר

שלום רב, באיזה סוג של טיפול פסיכולוגי היית? רגיל (דינמי)? אם כן, הייתי ממליץ לך ללכת לטיפול קוגנטיבי התנהגותי שיוכל בזמן קצר ובאופן ממוד לתת לך כלים להשתלט על החרדות והלחצים.

20/11/2007 | 08:42 | מאת: שלום

הייתי בטפול רגיל אצל פסיכולוגית קלינית כחצי שנה לאחר המקרה במקביל לכדור איפה אפשר ללכת לגבי הטיפול הקוגנטיבי התנהוגותי וסליחה על הבורות מה זה אומר בדיוק? איך זה מתבצע? אחד על אחד ? או בקבוצה? תודה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה