תחושת אי-שקט

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

10/11/2007 | 13:46 | מאת: אורית

שלום לרופא, מזה כשבוע אני נוטלת 5 מ"ג זיפרקסה וכדור אחד רמוטיב. עלי לציין שלקחתי זיפרקסה מזה מספר שנים בהתחלה במינון של 20 מ"ג ואח"כ 10 מ"ג וכעת 5 מ"ג. אני מרגישה תחושה של אי שקט, קשה לי לשבת הרבה זמן במקום אחד. האם יש תרופות לבעיה זו? בתודה מראש, אורית

10/11/2007 | 17:19 | מאת: ד"ר עופר שמגר

אורית שלום, קצת קשה לי לדעת ממה בדיוק נובע האי שקט. זה יכול להיות סימנים של חזרת המצב שבגללו נטלת זיפרקסה מלכתחילה. כדאי להגיע לפגישה עם הפסיכיאטר שמכיר אותך ולהתייעץ איתו.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה