ציפרלקס והתופעות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

30/10/2007 | 10:33 | מאת: לוחמת החרדות

אני חיה עם סיפור החרדות כבר המון שנים וכנראה שאצתרך לקבל את זה שאני אדם "חרדתי" שנים נתלתי פריזמה וקלונקס ולפני שבוע החלטנו לנסות ציפרלקס-בהתחלה 5 מ"ג ועכשיו 10מ"ג. יחד עם זאת אני נוטלת 0.5 מ"ג קלונקס. בינתיים אין חרדות (תודה לאל) אבל יש עייפות מאד חזקה ופתאום החשק המיני ירד. אני לא מצליחה להגיע לפורקן ולא מפרישה נוזלים וגינליים. זה מאד מטריד אותי שאולי נהייתי אימפוטנטית. האם זה תהליך הסתגלות? הפסיכיאטר שלי אומר שצריך סבלנות אבל רציתי לשמוע עוד אנשים. בסך הכל אני מרגישה שהכדור יושב עליי דיי טוב. אשמח לתשובה בברכת יום נעים... עוד שאלה אחת...האם ישנם אנשים כמוני שפשוט יחיו עם חרדה מסויימת כל חייהם?

31/10/2007 | 00:37 | מאת: ד"ר עופר שמגר

שלום רב, חלק ניכר מהתופעות יכול להשתפר תוך 3-4 שבועות מתחילת הטיפול. אם לא- תצטרכי להחליט מה עולה על מה: התועלת או הנזק.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה