כדורים

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

27/10/2007 | 05:05 | מאת: יעל

1. האם כדורים ,בעיקר רסיטל ודומיו פוגיעים במידה רבה או קלה בחשק המיני? או אם יש אחרים כדורים אחרים שפוגעים? (גם גברים וגם נשים) 2. האם פסיכיאטרים יודעים לזהות בני אדם שמשתמשים בכדורים לפי התנהגותם ? אני מדברת לא על חולי נפש ממש אלא ברמה של נוגדי חרדות ודיכאון?

27/10/2007 | 17:15 | מאת: ד"ר עופר שמגר

יעל שלום, יש הרבה כדורים שפוגעים בחשק או בתפקוד המיני. רסיטל יכול בעיקר לפגוע בתפקוד המיני, למרות שהוא נחשב ככדור שיחסית פוגע מעט בכך. לשאלתך השניה- לא ניתן לזהות האם אדם נוטל טיפול תרופתי. בודאי לא נוגדי חרדה או נוגדי דיכאון.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה