לחץ נפשי!!!!!

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

26/10/2007 | 03:05 | מאת: מעיין

אני בת 35 ויש לי בולימיה קלה ולוקחת פריזמה כבר שבוע עקב לחץ נפשי (כאבים בקיבה והתרגשויות) הרופא משפחה נתן לי את הכדורים כי הפסיכאטר של הקופה רשם לי אותם לפני שנה ולא לקחתי מסודר (רק חודשיים) ועכשיו הוא אמר לי לחזור לזה כי הזנחתי. בנוסף הוא נתן לי כדורי "וואבן" להרגעה אך הם ידועים לי כממכרים. אני עדיין מרגישה לחץ נפשי הפריזמה קצת עוזרת בינתיים לדיכאון הקל אבל מה עם הלחץ? אני מפחדת לקחת וואבן כל יום בנוסף לפריזמה. האם הפריזמה תעזור אחרי זמן מה גם לתחושת הלחץ? איך נרגעים הכי טוב?

27/10/2007 | 16:50 | מאת: ד"ר עופר שמגר

מעיין שלום, זה הכל קצת מוקדם מידיי. הפריזמה מתחילה באמת להשפיע אחרי כשלושה שבועות ומלוא ההשפעה אחרי כחודש. אז עוד קצת סבלנות ואז תראי מה קורה איתך. בהצלחה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה