גמילה מקלונקס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

23/10/2007 | 18:00 | מאת: עידן

שלום, עקב התקפי חרדה קשים שהחלו אצלי לפני שש שנים קיבלתי קלונקס ועקב חוסר מודעות השתמשתי בקביעות בקלונקס עד שבמהרה התמכרתי , הכמויות שצרכתי גדלו עם השנים והגיעו ל10-12 מ"ג ליום. כרגע התחלתי תהליך של גמילה. הייתי מעוניין לדעת מה הם תופעות הלוואי של הגמילה שאני עלול לחוות.

23/10/2007 | 22:30 | מאת: ד"ר עופר שמגר

עידן שלום, ראשית כדאי שרופא ילווה אותך בתהליך הגמילה בכדי להבטיח שקצב הירידה יהיה מספיק איטי שלא יגרם לך נזק. התופעות של הגמילה יכולות להתחיל במתח, אי שקט, הפרעות שינה ורעד, ואם זה נעשה מהר מידיי אז זה עלול להגיע גם למצב של פירכוסים (כמו במחלת נפילה=אפילפסיה). בכל מקרה, חשוב לרדת לאט במינון. בהצלחה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה