החלפת תרופה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

22/10/2013 | 08:31 | מאת: נרי

שלום לד"ר ברקאי, בשל דיכאון וחרדות קיבלתי ציפרלקס 10 מ"ג. לאחר חודש היתה הטבה מצוינת אבל לפתע חזרו החרדות והדיכאון. המינון הועלה ל-15 מ"ג אך לא הועיל. לאחר חודשיים וחצי מיום התחלת הטיפול הוחלפה התרופה ללוסטרל וכבר שבוע אני מקבלת 100 מ"ג. יש הטבה מעטה בלבד בינתיים. שאלותי: 1. האם המינון מספיק לדעתך? 2. מתי אני אמורה לחוש הטבה מלאה בהנחה שהתרופה מתאימה לי? תודה, נרי

23/10/2013 | 19:22 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום נרי, לשאלותייך: 1. האם המינון מספיק לדעתך? כן. 2. מתי אני אמורה לחוש הטבה מלאה בהנחה שהתרופה מתאימה לי? תוך 2-4 שבועות. אם אין כל הטבה תוך 6 שבועות, סימן שהתרופה לא מתאימה לך.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה