לקיחת תוספי תזונה טבעיים

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

21/10/2007 | 05:49 | מאת: גדי ראובני

האם תוספי התזונה הבאים : ל-קרינטין, ל-גלוטמין, ל-טירוזין, חומצת גאבה, אומגה 3, גליצין, סרין, והתוסף הנמצא בקישור הבא:http://pharm.doctors.co.il/ShowProduct.asp?product_id=10176&makat=55693&cat_id=144&cat_id0=33&cat_id1=125&cat_id2=144&cat_level=3 ששמו בישראל "סופהרב-סופר סיים סאדנוזיל - מתיונין", יעילים למצב של סכיזופרניה הבפרנית, או.סי.די, מאניה, או הפרעת קשב וריכוז? האם הם עובדים טוב עם תרופות נוגדות פסיכוזה? אילו מהם יעילים ואילו לא? בבקשה להתייחס לכולם כי אני צריך תשובה מעמיקה וטובה. זה נורא חשוב לי ואודה לך על תשובה מספקת.

21/10/2007 | 22:11 | מאת: ד"ר עופר שמגר

גדי שלום, אתה מבקש התייחסות לגבי 8 תוספי מזון והשפעתם על 4 הפרעות פסיכיאטריות שונות. אינני יודע בודאות את ההשפעה של כל אחד מהם, ובשביל לתת לך תשובה רצינית אני צריך לבדוק 32 צירופים של תוסף מזון-הפרעה. אני מקווה שתבין שאני לא מסוגל לתת התייחסות רצינית ומקיפה לפניה כזו. מדובר בשעות רבות של בדיקת מקורות וחומר רפואי. אם תוכל לסנן צירוף אחד או שניים של 'תוסף-מחלה' החשובים לך במיוחד אשמח לבדוק זאת.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה