שלום שאלה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

07/10/2013 | 10:02 | מאת: שירי

אני לוקחת קלונקס תקופה של 3 שבועות בערך לפעמים יום כן יום לא ולפעמים כמה ימים רצוף עכשיו אני מפחדת להפסיק את התרופה קראתי שאסור ולקחתי ארבעה ימים או חמישה רצוף כל יום 1 מ"ג איך אני יכולה להפסיק מבלי שיהיו לי תופעות לוואי אני לא רוצה לקחת את זה קבוע אבל יוצא שאני כן צריכה את זה כמעט כל יום האם זה בסדר לעשות הפסקה של יום אחרי שלקחתי 6 ימים רצוף ובכלל הפסקות עם התרופה הזאת זה מסוכן התבלבלתי ממה שקראתי באינטרנט בבקשה אם תוכל להסביר לי מה אסור ומה מותר לעשות אם קלונקס תודה רבה

08/10/2013 | 21:35 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום שירי, אם נטלת קלונקס למשך 3 שבועות, לא כל יום, במינון של עד 1 מ"ג ליום, סביר להניח שעדיין אין לך בעיית תלות רצינית. את יכולה לקחת נגיד 3ימים כדור אחד ליום של 1/2 מ"ג ואז 3 ימים 1/2 כדור ליום של 1/2 מ"ג ואז להפסיק. סביר להניח שזה יספיק כדי להבטיח שלא תהיה לך החמרה במצבך רק בגלל ההפסקה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה