סרוקסט ולוריוון

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

06/10/2013 | 14:53 | מאת: keren

אני כבר 9 שבועות עם סרוקסט 30מ"ג מהם 3 שבועות חפיפה עם ציפרלקס 20מ"ג. יש לי כאב ראש טורדני, בחילות, הקאות ועייפות. מתי הן אמורות להיגמר ולעבור? האם יש סיכוי שהתרופה לא מתאימה? במידה והיא לא מתאימה איזה תרופה היית רושם? האם לוריוון יכול לגרום לכאב ראש ובחילות?

08/10/2013 | 21:33 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום קרן, לשאלותייך: מתי תופעות לואי של כאב ראש טורדני, בחילות, הקאות ועיפות אמורות להיגמר ולעבור? אם מדובר בתופעות לוואי של סרוקסט הן אמורות לדעוך תוך כמה שבועות. האם יש סיכוי שהתרופה לא מתאימה? ייתכן. במידה והיא לא מתאימה איזה תרופה היית רושם? לפני שעוברים לתרופה אחרת, אולי כדאי לנסות (אם לא ניסית) מינון סרוקסט של 20 מ"ג ליום. זה מינון שמספיק להרבה אנשים ועושה פחות תופעות לוואי. האם לוריוון יכול לגרום לכאב ראש ובחילות? לא.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה