דיסטמיה וטפול תרופתי?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

19/10/2007 | 23:04 | מאת: קרן

האם לדעתך יש צורך בטיפול תרופתי עבור דיסטמיה? האם הדכאון הממושך מקשה יותר ויותר על העברה בין המוליכים העצביים וזה זקוק "לעידוד"? האם זה רצוי והכרחי לדיסטמיה

20/10/2007 | 22:33 | מאת: ד"ר עופר שמגר

קרן שלום, דיסתימיה היא הפרעה שמגיבה לתרופות פחות טוב מדיכאון רגיל. למרות זאת, נהוג להעזר בתרופות להפרעה זו. ללא טיפול יש סיכוי גבוה שהמצב יהפוך כרוני. אפשר בהחלט לנסות טיפול פסיכותרפויטי ללא תרופות, אבל מי שלא מקבל טיפול פסיכותרפויטי מאד מומלץ שכן יקח תרופות.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה