הפסקת כדורים כמו ציפרלקס אנפרמין וקל וקנס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

30/09/2013 | 23:40 | מאת: חן

אני בן 38 רווק מגיל 23 אני סובל מחרדות ולוקח כדורים במשך התקופה החליפו לי בעיקר לקחתי סרוק סט ו ציפרלקס ומידי פעם גם לשלשה ימים זי פסקה וקלונקס היו לי תקופות מאד קשות גם עם הכדורים מה לא ניסיתי מזה 15 שנים אני בכל מיני טיפולים אצל פסיכולוג הכי. טוב . ניסיתי היפנוזה מדיטציה ספורט , וכולי לפני 8 וחדישים פניתי להומופוביה ולאט לאט הפסקתי את כל הכדורים וואני כרגע רק לפעמים לוקח ואבן , יש לי כאבים בגוף וכל מיני תופעות של נימול בפנים והיגיו גם מחשבות טורדניות בעקבות הכאבים וזה כמו מעגל . השאלה שלי אם העקבות הכדורים שלקחתי כל כך הרבה שנים זה פגע לי במערכת העצבים? יש לציין שעשיתי אמ אר י והכל תקין . לכדורים אני מאד לא רוצה לחזור ואני כרגע בטיפול אצל פסיכולוג ידוע וטוב וגם ביחד עם הומופובית , לדעתי כל זה קורה בגלל שאני לא מוצא זוגיות ואני חיי לבד אז הראש שלי טרוד בכל מיני שטיות אודה לך אם תתייחס אלי בתודה מראש חן

01/10/2013 | 11:17 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום חן, אם הראש טרוד בכל מיני שטויות למרות הטיפול ההומאופתי ולמרות הטיפול הפסיכולוגי, סימן שהטיפול לא מספיק. אני מבין ממה שכתבת שהטיפול התרופתי ניתן לך לחרדות, כלומר החרדות היו קודם ולכן הן לא תופעת לוואי של התרופות. שווה שתשקול להתייעץ עם פסיכיאטר על אבחון מחדש ולשקול אולי חזרה לטיפול תרופתי.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה