הגדלת מינון ציפרלקס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

15/09/2013 | 16:22 | מאת: אורית

בגלל התקפי חרדה + דיכאון קיבלתי ציפרלקס. בהוראת הרופא התחלתי לקחת ציפרלקס כך: שבועיים 5 מ"ג ולאחר מכן 5 שבועות 10 מ"ג. עד שלשום היו לי שלושה שבועות נפלאים, חזרתי לעצמי, נעלמו התקפי החרדה והדיכאון. אתמול התחלתי להרגיש לא טוב והבוקר היה התקף חרדה חזק מאוד, מה שכמובן הפחיד אותי מאוד. הרופא המליץ להעלות מינון ל-15 מ"ג אחת ליומיים (יום 10 מ"ג, יום 15). מה דעתך? הייתכן שהציפרלקס חדל להשפיע?

15/09/2013 | 23:38 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום אורית, התקף חרדה אחד עדיין לא מבשר את חזרת המצב לקדמותו. כדאי לדעתי להמתין עוד מספר שבועות עם המינון החדש ולראות מה קורה.

16/09/2013 | 07:12 | מאת: אורית

כלומר לא להגדיל מינון בינתיים ולהמשיך ב-10 מ"ג? תודה!

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה