חרדה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

03/09/2013 | 17:15 | מאת: שחר

התחלתי טיפול היום באסטו וכעזרה ראשונה קיבלתי מהרופא קלונקס תוך המלצה לקחת חצי כדור בעת התקף קשה לי להרידם בלילה ובבוקר אני כל הזמן בחרדה פחד לא ברור האם קלונקס הוא הפתרון עדיין לא לקחתי את הכדור

03/09/2013 | 22:38 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום שחר, הצירוף שהמליץ לך הפסיכיאטר הוא צירוף מקובל מאד לטיפול בהתקפי חרדה. אסטו מתחיל להשפיע רק לאחר כחודש של נטילה רצופה. כדי שלא תישאר ללא מענה ותסבול סתם במשך חודש, מקובל להתחיל בתרופה כמו קלונקס שהשפעתה מיידית. לאחר שהאסטו מתחיל להשפיע, צריך להפסיק בהדרגה את הקלונקס כי בשימוש ממושך וקבוע הוא יכול לגרום תלות.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה