סרוקסט

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

01/09/2013 | 22:36 | מאת: קרן

אני לוקה בדיכאון וחרדה. עד לפני 5 שבועות טופלתי בציפרלקס 20 מ"ג אך לא טיפל בחרדות ועדיין הייתי זקוקה ל-3 לוריוון ליום. כיום אני מקבלת סרוקסט במינון 30 מ"ג ולוריוון לפי הצורך. את הכדור אני מקבלת לפני השינה כי הוא מעייף אותי. הבעיה היא שהעייפות נמשכת גם במשך היום. רציתי לדעת מה לעשות נגד העייפות הזאת, האם יש תוסף היכול להוסיף לי אנרגיה ובעיקר ריכוז?

03/09/2013 | 19:38 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

אין משהו שאפשר להוסיף אנרגיה. לוריוון הוא כדור שגורם עייפות יותר מסרוקסט, והצירוף של השניים- עוד יותר.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה