אלטרולט-וטינטון

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

31/08/2013 | 08:22 | מאת: גליגל

שלום רב, שנים סובלת ממיגרנות קשות מאובחנת כפיברומיאלגית, בעלת ושט רגישה, דיכדוך קל מהמצב וחרדה-שהתגברה במיוחד בשנים בהם עשיתי שימוש עודף בסומטרידקס ממשפחת SSRI אותו אני לוקחת למיגקנה. היה ניסיון לעשות שימוש בסימבלתה המצב הנפשי היה היי מטורף שמחה חדווה כאבים בגוף נעלמו אך הייתה בעיה בתפקודי כבד ומיגרנות הושלשו בכמות-18 בחודש... כרגע אני כבר 3 שבועות מנסה לטפל באלטרולט התחלתי ברבע כדור ואט אט שמתי לב שהחרדות העצומות שהיו מנת חלקי פחתו וגם האובססיביות(אולי בגלל ההפחתה בסומטרידקס??) ניסיון להעלות לחצי כדור עשה אותי "זומבי" לגמרי, עם עצירויות וכאילו אני לא אני אלא "כלואה" בתוך גופי.. אתמול חזרתי לרבע כדור בגלל ששמתי לב שתופעת ה"רעש בראש" טינטון שהיא מנת חלקי בשנים האחרונות מאוד התגברה יחד עם השימוש באלטרולט האם מוכר?? האם עובר?? האם רבע כדוןר הוא מינון שאכן עובד ושווה להמשיך למרהטינטון שכבר מוציא אותי מדעתי...אך הפחד ממתקפת חרדות ואובססיות ומיגרנות כרגע מרתיע אותי יותר. בברכת תודה מראש גליגל

31/08/2013 | 23:31 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום גליגל, תופעת ה"רעש בראש" טינטון שהיא מנת חלקי בשנים האחרונות מאוד התגברה יחד עם השימוש באלטרולט האם מוכר?? למען האמת לא כל כך. למעשה- אלרטרול יכול להיות טיפול לטנטון. האם עובר?? האם רבע כדוןר הוא מינון שאכן עובד ושווה להמשיך למרהטינטון שכבר מוציא אותי מדעתי? 1/4 כדור אלטרולט זה מינון נמוך מאד סביר להניח שהוא לא עובד ואם כן, אשרייך. אני מקווה שתופעות הלוואי של מע' העיכול (והטנטון) יחלפו הן לרוב חולפות עם הזמן, כשהגוף "מתרגל" לתרופה ואז אפשר יהיה לשקול מה המינון הנכון עבורך.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה