דפיקות לב מהירות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

30/08/2013 | 12:06 | מאת: דוד

בגלל מקרה שעברתי בעבר(לפני שנה וחצי ) שגרם לי דפיקות חזקות אז המקרה גרם לי שבאופן קבוע בלי שום סיבה יהיו לי דפיקות לב מהירות עכשיו זה לא באופן קבוע אבל זה קורה לא מעט. שזה אומר שנוצר באג במערכת הסימפטתית.. האם יש דרך לרפות אותה ? תרופות או עלידי NLP CBT תזונה נכונה ? או שהזמן ירפא לבד ? אבל אני רוצה תרופא או משהו שלא רק ירגיע תסימפטום וזהוא אני מחפש משהו שממש יחזיר למצב הטבעי

31/08/2013 | 20:53 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום דוד, כדי לענות לשאלות שלך צריך להגיע קודם כל לאבחנה. התקפים של דפיקות לב חזקות יכולים להיות תוצאה של מצב פסיכיאטרי אבל ייתכן גם שזו בעיה רפואית כללית, אפילו אם הסיבה לכך שזה התחיל היא נפשית. צריך שתתייעץ קודם כל עם רופא המשפחה כדי לבדוק אם צריך לעשות בדיקות רפואיות כלליות בקשר לדפיקות לב. לאחר מכן, אם לא מוצאים כלום מבחינה רפואית כללית כדאי שתתייעץ עם פסיכיאטר.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה