שאלה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

17/10/2007 | 04:40 | מאת: רוני

שלום, האם יש איזשהו קשר בין מספר בעיות שמייד אציין כי לפעמים יוצא לי לשמוע שדברים כאלה מטופלים לעיתים בכדורים דומים. הדברים הם חרדות אובססיות, ביישנות , חוסר ריכוז, טיקסיות. אשמח אם תעשה לי סדר בעניין. תודה רוני

19/10/2007 | 00:00 | מאת: ד"ר עופר שמגר

רוני שלום, כל מה שציינת הם סימפטומים של הפרעות חרדה. המקור לכל הסימפטומים הוא אחד ולכן הטיפול הוא אחד. זה בדיוק כמו שחולה לב יכול לסבול מכאבים בחזה, קוצר נשימה, בחילה והזעה קרה, ובכל זאת יקבל כדור אחד לכל התופעות, כי כולן נגרמות מהלב.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה