נורטילין

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

16/10/2007 | 07:46 | מאת: אורית

במשך כשבועיים אני נוטלת נורטילין 15 מ"ג + 4 מ"ג אדרונקס. התלוננתי בפני הפסיכיאטר כי יש לי טשטוש בראיה וכאבי גב ובטן חזקים. הוחלט לותר על האדרונקס ולהמשיך רק בנורטילין. את הטורטילין אני לוקח בפעם אחת בצהרים(25מ"ג כפול 6), אני מרגישה מתחילת נטילת הנורטילין עצבנות וחוסר שקט . האם זה שייך לנורטילין והאם מותר לי לקחת את כל הכמות בפעם אחת. תודה מראש

18/10/2007 | 23:53 | מאת: ד"ר עופר שמגר

אין בעיה לקחת את כל המינון בפעם אחת. אי שקט אינו אופייני לנורטילין, להפך. לפעמים הוא גורם טשטוש ועייפות. שווה לבדוק סיבות אחרות.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה