אבחון

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

18/08/2013 | 19:52 | מאת: שירה

לפני 30 שנה עברתי אבחון כפוי ופסקו לי מודל כי אני בדכאון. מאז לא היה אשפוז. היום אני מקבלת 2.5 רספרדל כי אני פסיכוטית? .חרדות יש, מדוכדכת אבל אני בגיל המעבר גם.

21/08/2013 | 00:28 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום שירה, לא הבנתי בדיוק מה שאלת. ריספרדל היא תרופה אנטי פסיכוטית ולא תרופה לדיכאון. אם את רוצה לבדוק לגבי האבחנה- הכתובת היא הפסיכיאטר המטפל, או שתפני לדיעה שניה ותבקשי הערכה פסיכיאטרית מלאה מחדש. בכל מקרה- יש לך זכות לשאול מה האבחנה ולמה הטיפול וחשוב שתעמדי על זכותך זו.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה