עבודה במשרד ממשלתי אחרי אשפוז

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

01/08/2013 | 13:07 | מאת: אתי

שלום, האם אדם שהיה מאושפז מרצון לצורך קבלת טיפול בנזעי חשמל יוכל לעבוד בממשלה לאחר הבראתו כפי שעבד לפני שחלה בדיכאון? תודה מראש אתי

01/08/2013 | 19:43 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

השאלה לגבי אדם שאושפז לצורך נזעי חשמל אינה שונה מאדם שאושפז לצורך טיפול בדלקת ראות, מחלת מעים או שבר ברגל. אם יש לאדם מחלה כרונית (קבועה) שיכולה להשפיע על תפקודו בעבודה הוא צריך לעבור בדיקה אצל רופא תעסוקתי שיכול להמליץ על הגבלות תעסקותיות שנובעות מן המחלה. אין שום הבדל מבחינה זו בין מחלות פסיכיאטריות למחלות רפואיות אחרות ובין הממשלה למעסיקים אחרים.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה