צריכה עזרה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

30/07/2013 | 14:11 | מאת: מישהי

האם יש טיפול תרופתי שעוזר במצבים של אכילה כפייתית אכילה מתוך רגש או לחץ וצורך בנחמה עם אוכל תזונה לקויה מאוד כמו של ילדים קטנים ובמצבים של דיכאון וחוסר החלטיות וחוסר משמעת עצמית פריזמה אמורה לעזור לתופעות האלה או יש כדור יותר מומלץ במיוחד לתופעות האלה צריכה את המלצתך בבקשה תודה

30/07/2013 | 22:49 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום רב, אכילה רגשית היא תופעה נפוצה מאד. לפני שמתקדמים לטיפול, צריך לעשות אבחנה. אני ממליץ שתפני קודם כל לפסיכיאטר לצורך אבחון.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה