שונות בין רישום אבחנות בתיק/האתר

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

06/11/2020 | 11:13 | מאת: שמיל

מדוע בתיק/באתר האישי ובמרשמים רשומה אבחנה depression unspecified שזה הבנתי דיכאון תגובתי ולעומת זאת על הפנייה למרפאה מופיע depressin chronic. ברקע הפרעת אישיות תלותית והפרעת אכילה רסטרקטיבית שאינן מופיעות בתיק אלא רק בהפניות. מדוע השונות ומי מהאבחנות: מה שרשום כאבחנה באתר או מה שרושמים על הפנייה.

שלום רב. שתי האבחנות הללו אינן ספציפיות ואינן מכוונות לסוג מסוים של דיכאון אלא יותר לצורך בירוקרטי.בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה