סרוקסט

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

08/10/2007 | 17:58 | מאת: שלי

שלום רב, אני נוטלת את הכדור סרוקסט מזה כשמונה שנים בהתחלה התחלתי עם כדור אחד ואח"כ בצבא המליצו לי לעלות לשניים. כיום אני עדיין נוטלת שני כדורים. רציתי להתחיל הוריד את המינון של הכדור בהתייעצות של רפאת המשפחה שלי. מאז שהורדתי ואני נוטלת כיום כדור וחצי יש לי כאבי ראש חזקים כמו מיגרנה. האם יש להורדת חצי החדר השפעה והאם יכול להיות שכאבי הראש שלי הם כתוצאה מהורדת חצי כדור? בד"א כשאני לא לוקחת בכלל יש לי גם בחילות וכאבי ראש אבל כאבי הראש כרגע מאוד מפריעים!

08/10/2007 | 22:52 | מאת: ד"ר עופר שמגר

שלי שלום, יתכן ומדובר בתסמונת גמילה מהתרופה. אם כן- זה יכול לקחת עד שבועיים, במהלכם זה בד"כ משתפר בהדרגה.

09/10/2007 | 13:57 | מאת: אורית

התופעה הזו הייתה גם לי כשנגמלתי מהסרוקסט : כאביי ראש איומים שלא יכולתי לפקוח עניים בכלל במשך שבוע ימים עד שהגוף סיים להיגמל מהסרוקסט פשוט עניים עצומות שבוע שלם כל פקיחת עניים לוותה בכאב בלתי נסבל בראש וואו אלו כאבים איומים מקווה שינחם אותך שזה עובר .......... תרגישי טוב ............. הצלחה ודרך אגב לכל הרופאים שטוענים שאין תופעות גמילה מכדוריי SSRI אז זהו - שיש גם יש

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה