הוספת MAJOR TRANQULIZER וחרדה בכל זאת

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

18/09/2020 | 18:16 | מאת: אורי

לאחר טיפול בויאפקס XR במינון מלא לטיפול בחרדות, נראה עמידות לתרופה. הוסף כ- "MAJOR TANRQULIZER לחיזוק תרופה בשם ARIPLY 5 MG . א. זה גרם לאקתיזיה ב. זה מחמיר את החרדה כשעתיים אחרי הנטילה. אני עם התרופה כבר 38 יום ואין כל מגמת שיפור. האם התרופה מיצתה את עצמה לפי דעתך? האם אפשר להמשיך לקחת את התרופה עוד חודש נניח ומהצד השני להוסיף מרגיע כמו תוספת קלונקס כדי לתת עוד "צאנס" לתרופה לפעול?

שלום אורי. אריפליי פחות יעילה נגד תסמיני חרדות. אם עד עכשיו הטיפול לא עוזר נראה שהוא לא יעיל עבורך. ממליץ לשקול מעבר לתרופה אחרת כמו סרקוול או תרופות ותיקות כמו טראזודיל או בונסרין. ניתן החלט להיעזר בהתקפי חרדה בתרופה קלונקס אולם להקפיד לא לקחת כל יום מחשש להתמכרות. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה