עישון מריחואנה לאחר התקף פסיכוטי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

12/08/2020 | 03:04 | מאת: בתאל

שלום רב, לפני כמספר חודשים טיילתי בחו"ל ועישנתי כמויות גדולות של ג'ראס (חשיש הודי) חטפתי התקף פסיכוטי נכנסתי לאחר מכן לדיכאון פוסט פסיכוטי וכיום מתמודדת על מנת להשתפר ולעלות. אם אעשן פעם-פעמיים בשבוע כמויות קטנות, מריחואנה שנבדקה ואומתה כגון: רפואי האם זה אפשרי?

שלום בת אל. קנאביס מוכר כיום כגורם סיכון להתקפים פסיכוטיים ולהופעת מחלות נפש. אם צריכת קנאביס הביאה להתקף פסיכוטי משמעותי זה אומר שאת רגישה להשפעות החומרים האלו ונמצאת באוכלוסית סיכון. לאור זאת אני ממליץ לך להימנע לחלוטין מכל צריכה של קנאביס. גם קנאביס רפואי מכיל סוגים שונים של חומרים פסיכו-אקטיביים אשר עלולים לעורר התקף פסיכוטי. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה