טיפול בוולבוטרין XR - חרדות ודיכאון

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

21/06/2020 | 21:43 | מאת: אורי

שלום רב. אני סובל מהפרעת חרדה כרונית ובשנים האחרונות גם דיכאון. ציפרלקסים למינהם לא הועילו ממש. כך גם ויפאקס ורמרון. האם הכדור וולבוטרין XR מתאים לטיפול בחרדות ודיכאון או שאינו מומלץ למי שסובל מחרדה כרונית כיון שעלול להגביר חרדות? אודה לתשובתך.

שלום אורי. התרופה וולבוטרין יעילה בעיקר לטיפול בדיכאון. אין יעילות גבוהה בטיפול בהפרעות חרדה ולעתים אף עלולה להגביר אותן. אם אתה סובל מהפרעות דיכאון וחרדה ממליץ לשלב וולבוטרין יחד עם תרופת SSRI. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה