הוספת אריפליי במינון נמוך כחיזוק

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

10/06/2020 | 09:53 | מאת: יאיר

ד"ר שלום.היות וקיימת חרדה משמעותית אני מטופל כמה חודשים עם ויפאקס XR במינון 300 מ"ג. ההטבה לא משמעותית! האם צעד כמו הוספת אריפליי במינון נמוך כתרופה מחזקת יכול להיות יעיל? שנית,בימים טרופים אלו של הקורונה, האם אתה מקבל במרפאתך פנים אל פנים או רק בפגישות באמצעום זום?

שלום יאיר. אריפליי הינה תרופה אנטי פסיכוטית מדור שלישי אשר במינונים נמוכים יכולה לעזור גם בהפרעות דיכאון וחרדה. ישנם אופציות תרופתיות רבות. אריפלי במנון נמוך הינו פיתרון אפשרי. ניתן כעת לקבוע פגישות פנים אל פנים במרפאתני בראשון לציון. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה