נצרת

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

04/08/2011 | 16:12 | מאת: תאמר

יש לי חרדה מצבית מוכללת חרדה חברתית אני פוחד מכל מצב כי אנ י רואה תמיד אתגר ורצינורת למשל כ אשר אמא אומרת לי תבוא לאכול  דופק לב הולך ומתגבר ומתחיל לפחוד אז מה הפתרון הדבר שמרגיז אותי ךמרות שאני יודע מצבי חרדללא מהווים סכנה בחיים שלי באמת אבל עם זאת אני מתחיללרעוד אז למה איזה שכך מדובר

05/08/2011 | 21:50 | מאת: ד"ר יאנה בייטלמן

שלום רב, כדאי לפנות לבדיקה אצל פסיכיאטר, הוא ימליץ על דרכי טיפול, כולל טיפול תרופתי ו/או טיפול פסיכולוגי. בברכה, דר' י. בייטלמן

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה