סרוקסט 20 מ"ג - תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

05/12/2010 | 08:17 | מאת: שושית

שלום, בן 65, נוטל סרוקסט 10 מ"ג מזה 5 ימים וטוען שסובל מהזעה בידיים לפחות 2-3 פעמים במשך היום, גלי חשמל בגוף ותחושה לא נעימה. נוטל בונדורמין לשינה וכן תרופות כרוניות של גלוקמין,סימבאסטטין,מיקרופרין 75 מ"ג באופן קבוע. ל.ד. בד"כ תקין אבל מרגיש עכשיו כאילו לא טוב. ידוע לו שהשפעת הסרוקסט (לאחר שיגדיל את המינון בעוד יומיים ל-20 מ"ג) תהיה בעוד כשבוע-שבועיים. בינתיים לא מצליח להרגיע את עצמו ומרגיש מותש. שאלה: האם יכול לקחת עוד משהו להרגעה כמו אסיוול או ואבן או משהו דומה. קשה לא לתפקד בעבודה בגלל התחושות הלא נעימות. תשובה דחוף תתקבל בברכה ובתודה. שושית

שלום, ניתן לקחת תרופה נגד חרדה בתקופה שעד לתחילת האפקט של הסרוקסט. על כן מומלץ שתפנו לפסיכיאטר/רופא מטפל להתאמת טיפול זמני בחרדה לשבועות הקרובים. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי