כדורי שינה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

08/08/2010 | 18:04 | מאת: נירה

אני לוקחת כדורי בונדורמין מאז 1995. התחלתי בכמות קטנה ולאט הכמות גדלה והיום הגעתי ל-2 כדורים ביום. אני מנסה כעת לעבור לכדור מלטונין. רופאת המשפחה ציינה כי עלי להמשיך ולקחת את כדורי הבונדרומין ולהוסיף כדור מלוטונין במשך כשבועיים ואחר לעבור רק למלוטונין. אני ממש מרגישה "זומבית" האם הדרוך שלה נכון?

09/08/2010 | 14:24 | מאת: מוחמד אבו פול

שלום נירה, על פי העלון לצרכן של התרופה ו- micromedex המעודכן לרבעון זה, המלצת הרופאה נכונה. יש להדגיש כי נטילת הבונדורמין צריכה להיפסק בהדרגה. הפסקת הטיפול, במיוחד לאחר שימוש ממושך, יכולה להיות מלווה במתח, עצבנות, בלבול, רעד, נדודי שינה, כאבי בטן, הקאות, בחילות וזיעה ויתכן כי אלו התחושות שאת מתארת. מומלץ כי תיוועצי עם רופאת המשפחה בנוגע לתופעות הללו ואחרות. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי