יתר לחץ דם אחרי השתלת כליה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

30/07/2010 | 21:26 | מאת: אבישי

שלום, אמי (52)עברה השתלת כליה לפני כשנה, מאז ועד היום היא סובלת מיתר לחץ דם אינטנסיבי ובלתי נשלט(240/85) ממוצע דופק-55. קוקטייל התרופות שלרשותה אינו תורם: NORMOPRESAN- 3X 0.150 MG ,NEOBLOC 2 X 100MG 2X25MG,-ALDOSPIRONE 2X50MG,LOTAN בנוסף היא נעזרת ב-ISOKET SPRAY שאמנם מצליח להוריד את לחץ הדם אך פעולתו המהירה גורמת ללחצים איומים ובלתי נסבלים במוח . שאלותיי, האם יש במינונים אלו ריאקציה שלילית ? האם ישנה חלופה ל-ISOKET SPRAY שאינה מלווה בתופעות של לחץ תוך גולגלתי?

11/08/2010 | 11:38 | מאת: מוחמד אבו פול

אבישי שלום, יש לפנות לרופא להערכת יעילות הטיפול אשר היא נוטלת, וזאת בכדי לאזן את לחץ הדם. לגבי כאבי הראש- הם יכולים להיות כתוצאה מהיתר לחץ דם עצמו (עושה כאבי ראש), או בגלל הטיפול התרופתי. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי