תגובות בין תרופתיות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

14/04/2010 | 15:44 | מאת: שלמה

אני מקבל הרבה תרופות אשר הצטרפו במשך השנים. אני בן 72. מבקש לדעת למה צרוף זה של תרופות עשוי לגרום ואיך עלי לנהוג: קומדין - 5 מ"ג ליום, אמלו - 10 מ"ג ליום, אלוריל - 100 מ"ג (כדור ביום) קסטרל - 10 מ"ג ביום, למודקס - 50 מ"ג פעמיים ביום, הידריאה - 500 מ"ג (11 כדורים בשבוע), קלונקס - 0.5 מ"ג ליום, בונדורמין - 0.25 ליום. תודה

15/04/2010 | 13:06 | מאת: כמאל עמארנה

שלומה שלום לפי ה- MICROMEDEX אין תגובות משמעתיות בין התרופות, לגבי שילוב הקומדין והאלוריל יתכן שבגלל האלוריל האפקט מדלל הדם של קומדין יגדל. אתה צריך לעשות בדיקת PT-PTT כדי לוודות שאתה מקבל את המינון הנכון. בברכה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי