התאמה בין cadex ובין comadin?

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

21/12/2009 | 21:52 | מאת: שולמית ג'

אמא שלי לוקחת cadex והיא קשיש בריאה מאד ומלאת חיות טוב לב. לפני במספר שבועות נמצא אצלה הריש דם שהוצא בהצלחה דרך המרפק ודי הר חזרה לחיים נורמאליים. עכשיו היא לוקחת גם comadin לדילול הדם וכבר יש בעיות של דילול ייתר- האם יש התאמה בין תרופות אלה? אודה לכם מאד על עזרה/ייעוץ/הכוונה ד"ר ש. גובקין

30/12/2009 | 13:53 | מאת: אוריין לניאדו

שולמית שלום, לפי בדיקתי באתר מיקרומדקס לא קימת אינטארקציה בין 2 התרופות ולכן אין מניעה ליטול את שתיהן. בכדי למנוע בעיה של דילול דם יש לערוך בדיקות של קרישיות (INR) מדי מספר ימים עד להתאמת מינון הקומדין המתאים בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי