בזפיברט וכאבי שרירים.

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

04/10/2009 | 20:43 | מאת: יוספה

אני לוקחת מידי יום כדור בזפיברט 400 בשל תוצאות טריגליצים גבוהה (360) בעקבות כך אני סובלת מאוד מכאבי שרירים , נאמר לי שכל הכדורים בתחום זה יוצרים כאבי שרירים, האם יש טיפול חליפי כולשהו או כדור מקבוצה אחרת תודות.

08/10/2009 | 14:54 | מאת: כמאל עמארנה

שלום, ישנם מס' קבוצות לטיפול בהיפרטריגליצרידמיה, פיבראטים (בזפיברט שייך לקבוצה זו), ניאצין, אומגה 3 וניתן גם לנסות סטטינים במינון גבוה, קיימת גם תרופה מקבוצת הסטטינים הנקראת Crestor המאפשרת שימוש במינון נמוך יותר. ישנן גם אפשרויות לשילוב בין מס' תרופות שהוזכרו לעיל. עלייך להתייעץ עם הרופא המטפל בנוגע להחלפת הטיפול התרופתי ולדווח לו על כאבי השרירים. בברכה, כמאל

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי