לקיחה ביחד קלונקס וציפרלקס

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

11/10/2020 | 22:18 | מאת: דליה

קיבלתי קלונקס 0.5 3 פעמים ביום למשך 10 ימים ויחד עם זה אני לוקחת אסטו פעם ביום, האם יש בעייה לקחת את שתי התרופות יחד?

אין מניעה ליטול את שני הכדורים ביחד, רק יש לשים לב למצב הערנות שלך. רפואה שלמה,

12/10/2020 | 15:29 | מאת: דליה

כשלקחתי את הקלונקס הראשון בלילה ישנתי נפלא, בבוקר לקחתי אחד נוסף יחד עם אסטו, והתחילה לי קצת סחרחורת ,האם זה בגלל הקלונקס או השילוב של שניהם , בצהריים לקחתי שוב מקווה שלא תהייה סחרחורת חמורה יותר, בינתיים אני נחה, תודה

12/10/2020 | 20:33 | מאת: דליה

שאלה נוספת - יכול להיות שהסחרחורתוקצת חוסר שיווי משקל נובע בכלל מרוקסט + שאני לוקחת גם 3 פעמים ביום יחד עם הקלונקס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי