טבאניק במקום קלינדמיצין

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

10/09/2020 | 22:21 | מאת: ענבר

שלום רב חולת קרוהן עם איליאוסטומי אבחנה אבצס אגני ופיסטולה בין לולאות מתחת לאיליאוסטומי.הייתי מאושפזת 12 יום עם קלינדמיצין דרך הוריד וציפרו בבליעה 2×500. הגעתי הביתה ולמרות הנקסיום 40 מג אני מתפתלת מכאבים בקיבה אחרי הקלינדמיצין. בנוסף אני לוקחת 9 מג בודסון. חייבת למצוא תחליף לקלינדמיצין האם טאבאניק ממטפלת בחיידקים אנאירוביים?בבקשה עזרתך אני סובלת. תודה ענבר

שלום, לא ניתן לשלב CIPRO עם TAVANIC מכיוון שמדובר באותה משפחה פרמקולוגית. יש לבדוק את האפשרות ל- TINIDAZOLE או DOXYLINE בריאות שלמה,

13/09/2020 | 09:48 | מאת: ענבר

אני עדיין מאושפזת באיכילוב ואציע את זה לרופאים.כמו כן שלחתי מייל לפרופ בן עמי מומחה לזיהומולוגיה..בתקווה לקבל תשובה. תודה רבה לך עזרת לי כבר כמה פעמים ואני מודה לך מכל הלב. הרבה תודה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי