עירוי ויטמין די לחולת קרוהן

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

24/06/2020 | 18:35 | מאת: ענבר

שלום רב..חולת קרוהן עם איליאוסטומי..ויטמין די 6.7 הטיפות לא עוזרות.מחפשת עירוי ויטמין די במידה ואין בארץ מעוניינת גם להזמין מחו"ל. אשמח להכוונה..תודה רבה

שלום, לפי שתתחילי עם מתן ויטמין D דרך הוריד, ניתן לנסות מתן ויטמין D2 במתן מתחת ללשון SL- יש עבודות לאחרונה שהראו שבקרב חולים עם קרוהן שיש להם בעיות ספיגה ניתן לתת ויטמין D מתחת ללשון וניתן להגיע לרמות מספקות במחזור הדם. נא לדיין עם הרופא שלך את ההצעה שציינתי. רפואה שלמה,

תכשיר IV שניתן שקופת חולים תייבא לארץ באישור מיוחד 29 ג' נקרא : VICOTRAT D3

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי