האם מצוייה נחושת בכדורים הנל

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

30/05/2020 | 13:34 | מאת: ב123

שלום רב רציתי בבקשה לדעת בפמוטידין 20 מג שלוקחת כל יום 5 שנים כבר,ובאלתריפטן תרימה 40 מג למגרנה כשליש מחודש במשך שנים ,ויטמין די שעלי להמשיך לקחת וכדור טבעי לקסין נגד עצירות שצורכת פעם ביומיים מכיל 15 גרם נחושת בקילו אבקת צמחים כשכמוסה היא 600 מג.זה מה שנאמר בחברה.האם יש בתרופות נחושת?והאם בכדור הטבעי לפי המדדים שנתתי זו כמות גדולה של נחושת??נמצאה לי נחושת מעט גבוהה 160 שהטווח 140 לאחר ברור שללו מחלת וילסון והפסיקו מעקב אני מודאגת עדיין כי גם בבדיקתם האחרונה היה קרוב למקסימום.האם יש נחושת בכדורים שציינתי פמוטידין ואלתריפטן ויטמין די? והכדור טבעי לקסין לפי החישוב של הנחושת שיש בו האם הכמות גדולה.תודה מראש על העזרה.שום גורם לא יודע לענות ונאמר לי רק רוקחות.בנוסף בי 12 יצא 300 במסגרת רופאים על הנימול טענו כי צריך לפחות 400 קיבלתי בי 12 עלה הפסקתי ושוב אחרי פחות משנה במגמת ירידה ל 300 שוב צורכת.מבחינת ספיגה וגסטרו טוען שאין לי בעית ספיגה.האם בבי 12 שלוקחת יש נחושת?אודה על תשובתך ועזרתך

שלום, בתכשירים שציינת אין נחושת. אינני רואה צורך בדאגה אם זה על הגבול העליון. רפואה שלמה,

02/06/2020 | 23:34 | מאת: ב123

תודה על התשובה רק רשמת עח הגבול העליון.יצא 160 שהמקסימום 140.זה מעל לגבול

29/08/2023 | 21:08 | מאת: ב123

שלום, התוצאה לא היתה על הגבול העליון היה נחושת 160 שההטוןח עד 140 לכן שואלת לגבי הלקסין שנאמר שיש בו בקילו 15 גרם והכמוסה בת 600 מג לוקחת 2 בשבוע לדעתך גרם לעלייה זו כמות רצינית של נחושת בכמוסה?? תודה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי