יוטירוקס ו t3 sr, יחד או בנפרד

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

19/05/2020 | 22:27 | מאת: א

שלום, אני מקבלת גם יוטירוקס וגם t3 sr. שאלתי רופאים ורוקחים, חלק אומרים לקחת עם הפרדה וחלק אומרים ביחד . אחד אמר אפילו שעתיים ביניהם. איך תהיה ספיגה הכי טובה, לקחת יחד או בנפרד? (כמובן מפרידה מאוכל שתיה סידן וכל תרופה אחרת) תודה

שלום, לפי בדיקה במאגרי מידע לא אמורה להיות אינטראקציה בית שתי התרופות, ולכן לא צויין שיש הגבלה להפרדה בין מתנים. עקרונית ניתן ליטול ביחד, ולאחר חודש-חודשים לעשות בדיקה חוזרת ולראות אם חל שינוי ב- TSH, ואם עדיין אין איזון לשקול הפרדה ולבדוק שוב.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי