מגנזיום למבוגר לפתרון בעיית התכווצויות ובעיות שונות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

12/09/2019 | 10:25 | מאת: דוד

מה עדיף לצרוך(גבר בן 71),צורך ליפיטור נגד כולסטרול ומדלל אליקוויס.לפני השימוש במגנזיום היו התכווצויות ברגליים.(בשריר התאומים ובכף הרגל) מה עדיף:מגנזיום ביסגליצינאט 600 של חברת "תרימה"60 טבליות. או:מגנזיום+ויטמין b6 100 טבליות של "סולגאר"?

שלום, תוספת של מגנזיום צריכה להיות בהתאם לחוסר בדם. כלומר אם בבדיקות דם אין מחסור במגנזיום אז אין צורך לתוספת. במקרה ומדובר במחסור אז יש ליטול מגנזיום אוקסיד 520 מ"ג פעם ביום בלילה. בריאות שלמה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי